Antalya Sunny Servisi

Antalya Sunny Servisi

444 28 46     -    0242 344 53 44

Televizyon tamircisi öncelik olarak LCD televizyonlarınız olmak üzere tüm marka ve modeldeki garantisi sona ermiş olan televizyonlarınızın arıza tespitlerini yaparak sorunlu parçayı saptayıp arıza ve bu arızanın ne şekilde giderilebileceğiyle müşterilerimize ön Sunny bilgilendirme yapıp onaylarını aldıktan sonra arızayı çözüme kavuşturup gerekli olan tetkik ve kontrolleri yapmaktayız. Antalya Sunny Televizyon Tamircisi Bu süreçlerden sonra cihazınız için uygun paketlemeyi yaparak şahsınıza teslim etmekteyiz.

Antalya Televizyon Servisi Teknolojinin hayatımıza girdiği çağlardan itibaren birçoğumuzun yaşam alanında başköşede yer kaplamakta olan televizyonlarımız evlerimizde bir renk ve bir ses olarak kullanılmakta ve yine birçoğu teknolojik cihazlarda olduğu gibi televizyonlarımız da uygun bakım ve kullanım koşullarında uzun ömürlülüğünü korumaktadır fakat olası bir arıza durumunda kendiniz müdahale etmeden direkt ustalarımızla iletişim sağlarsanız hem cihazınızın hem sizlerin can ve mal sağlığı için oluşabilecek kazaların çıkmasına engel olacaksınızdır. Antalya televizyon tamir ustalarımız tarafından 7/24 hizmet sağlanmaktadır.

antalya-sunny-servisi

Antalya Sunny Servisi olarak uzman usta ve donanımlı ekipmanları ile her türlü televizyon arızası, bakımı ve onarımını yapmaktayız. İşimizi özenle yaptıktan sonra sizlere çalışır bir şekilde teslimini yapıyor ve ayrılıyoruz.

Antalya Televizyon Servisi yerinde tamir hizmeti veriyor gezici servis araçlarımızla gelip teknik hizmet desteği ile arıza tespit ve onarımı yapıyoruz. Her daim hizmetinizde olan Antalya Televizyon Servisimizi ulaşım sağlayıp, hizmet alabilirsiniz.

Birçok televizyon arızası olduğu gibi çoklukla aldığımız arızalar şu şekildedir. Televizyon ana kart tamiri, televizyon kumandayı almıyor, televizyon da ses var ama görüntü yok, televizyon çekmiyor, televizyonda sinyal yok, televizyon ekranında renklenmeler var, televizyon ekranda yatay ve dikey çizgiler var, ekran kararmaya başladı vb. tüm teknik arızaların tamiri için Antalya  Sunny Televizyon Servisimize ulaşım sağlayabilirsiniz.

Öncesinden veya bizlerden herhangi bir hizmet aldığınız teknik servislerden servis fişinizi almayı asla ihmal etmeyiniz. Servis fişi sayesinde arızanın aynı yerden yeniden tekrarlanması durumunda ücretsiz hizmet sağlanabilmektedir. Antalya Televizyon Servisi bu konuda oldukça hassas olup, servis fişinizi vermeyi ihmal etmemektedir.

Televizyonlar için özellikle garanti süresi geçmiş LCD TV, Plazma. TV, LED TV’lerin arızalarının çözümü için bizleri telefon numaralarımızı 7/24 arayabilir, servis kaydı bırakabilirsiniz. Ayrıca Antalya Televizyon Tamircisi makalemizi de okumayı unutmayınız.

Antalya Televizyon Servisi sizlere bu TV tamir desteğini hafta içi ya da hafta sonu demeksizin her zaman hizmet vermektedir. Bizleri her an arayabilir, çağrı merkezimiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Öncelikle televizyonunuzun nemli ve tozlu ortamlarda bulunmamasına oldukça fazla dikkat edilmelidir. Televizyonunuzun arızası olduğu vakit Antalya Sunny Televizyon Ana kart Tamiri firmamızı arayarak alanında deneyimli ustalarımız ile konuşabilirsiniz. Ev ya da iş yerlerinizde arızalana televizyonlarınız için alanında uzman ekiplerimiz bulunduğunuz yere en kısa sürede gelerek tamir işlemini gerçekleştirmektedir. Sunny Televizyon ana kart arızaları ise nemli ve tozlu ortamlarda durmasında dolayı arızana bilmektedir.

 Sunny Ana kart, televizyonun beyni olarak kabul edilebilir. Cihaza gelen komutlar bu sistem vasıtasıyla gerekli donanımlara iletilir ve sistemlerin çalışması sağlanır. Ana kart sorunlarında ise, bu komut ve işlev durumu bozabilecek, kumandadan ve düğmelerden alınan komutlar iç donanımlara iletilemeyecek ya da televizyonun bazı özellikleri kendiliğinden çalışmaz duruma gelebilmektedir. Televizyon ana kart bozulduğunda sistemdeki voltaj dengesi alt üst olmaktadır. Bu durum da led ampul gibi iç sistem parçalarının aşırı voltaj alıp patlamasına ve televizyonun bir yangın kaynağı hâline gelmesine çalışmamasına neden olmaktadır.